Home / Sallandcentraal / Ilonka Ory naar Olst en Wijhe

Ilonka Ory naar Olst en Wijhe

OLST – Singer-songwriter Ilonka Ory geeft op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober twee huiskamerconcerten in Wijhe en Olst. Op vrijdag is ze te gast bij Galerie Brasserie 1703 in Wijhe; op zaterdag bij Galerie van der Plas in Olst.

Ilonka speelt samen met gitarist Tim Langedijk. Met haar bijzondere, lage stem brengt Ilonka ontroerende en vrolijke verhalen en Nederlandstalige luisterliedjes. Ze wordt omschreven als een ongeregisseerd talent met voortdurende explosies. In 2010 won ze de publieksprijs van de Rabobank Cultuurprijs. Ze brengt zichzelf: een podiumbeest zonder masker. Ilonka was eerder met een kort optreden te zien tijdens de IJsseltheaterfietstocht. Nu komt ze met een avondvullend programma.

Aanvang is beide keren om 20.30 uur; de deuren zijn geopend vanaf 20.00 uur. De entree bedraagt 17 euro (donateurs 14 euro) inclusief koffie/thee.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterlangsdeijssel.nl.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.