Home / Sallandcentraal / Hunted in Olst-Wijhe

Hunted in Olst-Wijhe

WIJHE – Centrum voor Jeugd en Gezin presenteert op donderdagavond 10 oktober een eigen versie van het tv-spel Hunted in Olst-Wijhe. Duo’s van jongeren en een van hun ouders/verzorgers/familieleden of volwassen vrienden moeten er drie uur lang alles aan doen om uit de handen van de politie te blijven.

Deelname is gratis. De activiteit wordt gehouden in het kader van de Week van de Opvoeding. De politie werkt mee. De avond duurt van 18.30 tot 22.30 uur. Deelnemende duo’s dienen te bestaan uit een jongere tussen de 12 en 17 jaar uit de gemeente Olst-Wijhe en een volwassene (ouder/verzorger, broer, zus of buur) van minimaal 27 jaar. De duo’s dienen te beschikken over een mobiel met 4G-internet. Opgeven is verplicht en kan door voor 26 september een e-mail te sturen naar jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu. Vermeld bij opgave voor- en achternamen; de leeftijden; het nummer van de telefoon en stuur ook een foto mee (waarop het gezicht en een deel van de romp van de deelnemers te zien zijn).

Deelnemers ontvangen vooraf de nodige informatie (zoals de spelregels, tijden en startlocatie) via de e-mail. Voor vragen kan men contact opnemen met de jongerenwerkers van WijZ Welzijn: Annika Nijboer via 06-32452433 en Jessica Stoffer via 06-58081332 óf mailen naar jongerenwerkolstwijhe@wijz.nu.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.