Huishoudbeurs, Libelle Zomerweek en Landleven Festival smelten samen tijdens Ponyweek Heeten

HEETEN – Het programma van de Heetense Ponyweek – met negen dagen het langste feest van Salland – kent vele hoogtepunten. Natuurlijk eisen de traditionele Ponyweek en het muziekfeest Pleinpop ieder jaar terecht veel aandacht op, maar er zijn meer pareltjes. De Cabaretavond op woensdag en de Vlooienmarkt op vrijdag. In dat rijtje mag Trends4all zeker niet ontbreken.

Zeker niet nu deze activiteit voor met name de dames het 10-jarig bestaan viert. “We hoefden dit jaar niet lang na te denken over het thema”, vertellen de werkgroepleden. “Hoera Feest! We vieren een echt Hollands feest.” De Hollandse driekleur is zeker aanwezig en natuurlijk mag de bingo niet ontbreken. In dit geval wordt het een ‘Loco Bingo’. Een beetje vreemd, maar wel leuk!

Voor wie Trends4all niet kent: het is een soort samensmelting van de Huishoudbeurs, de Libelle Zomerweek en een Landleven Festival, maar dan in een mini-versie. Soms lekker kneuterig en soms hartstikke modern. En het aanbod tikt alle interessegebieden van de vrouw aan. Van kleding tot design, van lingerie tot natuurlijke geuren en van kruiden tot tassen.

“Een echt avondje uit voor de dames”, geeft de werkgroep aan die ieder jaar tussen de 500 en 1.000 vrouwen van alle leeftijden mag verwelkomen.

Foto: Stichting Helami – Alex Witteveen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.