Home / Sallandcentraal / HSV Raalte in de prijzen tijdens ONK dobbervissen
 .

HSV Raalte in de prijzen tijdens ONK dobbervissen

RAALTE – Afgelopen zondag hebben Jesse Averdijk, Dylan Dams en Jaeda Pijnacker van Hengelsportvereniging Raalte deelgenomen aan het Open Nederlands Kampioenschap dobbervissen. Eerder dit jaar hadden ze zich hiervoor gekwalificeerd tijdens regionale voorselectiewedstrijden. De wedstrijd vond plaats aan het Noordhollandsch Kanaal in West-Graftdijk.

Dylan en Jaeda mochten uitkomen in de categorie U15 en Jesse in U25. Jesse wist uiteindelijk met ruim 15 kilo vis zijn sector te winnen. Dit gewicht bleek genoeg voor de algehele winst en hij mag zich komend jaar Nederlands Kampioen noemen.

Dylan wist met ruim 5 kilo eveneens zijn sector te winnen, maar had 1300 gram tekort voor de algehele winst. Hierdoor moest hij genoegen nemen met een knappe tweede plaats overall.

In het vak van Jaeda bleek het allemaal wat lastiger te gaan, zij viel niet in de prijzen. “Ondanks dat, toch een knappe prestatie van deze jonge dame, die dit jaar voor eerst mee heeft gedaan”, laat de vereniging weten.

Lees ook

Ingezonden brief: ‘De twee adviesraden in het Sociaal Domein moeten blijven’

Herman Kamphuis, ombudsman PvdA Raalte, is opnieuw in de pen geklommen. Ditmaal breekt hij een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.