HOFtheater opent vernieuwde theaterzaal met Summer of Love

RAALTE – Het nieuwe seizoen van het HOFtheater gaat op zaterdag 21 september van start met de voorstelling ‘The Summer of Love’. Extra speciaal is dat deze voorstelling in de volledig vernieuwde theaterzaal plaatsvindt.

Foto: Elissa Klein

Normaal gesproken is het in de zomermaanden doodstil in het HOFtheater, maar afgelopen zomer werd er hard gewerkt in de theaterzaal. De zaal, met stoelen van meer dan zeventien jaar oud, was namelijk toe aan een renovatie. Alle driehonderd stoelen werden vervangen, maar ook het tapijt, het schilderwerk en de houten vloer waren toe aan een opknapbeurt. Daarnaast werd alle verlichting in het plafond vervangen door ledlampen.

Aan de artiesten van ‘The Summer of Love’ de eer om als eersten in de volledig gerenoveerde zaal op te treden. ‘The Summer of Love’ neemt het publiek mee terug op een nostalgische, muzikale reis naar de legendarische zomer van 1967. Een explosie van kleuren, psychedelica, vrijheid, ‘peace & love’ en, uiteraard, de fantastische, tijdloze muziek uit dat jaar die een inspiratiebron bleek te zijn voor een complete generatie. Ondersteund door originele filmbeelden brengt een live-band nummers als: ‘California Dreaming’, ‘San Francisco’, ‘Turn Turn, Turn’, ’Somebody To Love’, ’Happy Together’, ‘Brown Eyed Girl’ en nog meer dan veertig andere ‘classics’ uit de zomer die de wereld voorgoed veranderde.

Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 29 euro per persoon en zijn verkrijgbaar bij de kassa van het HOFtheater (tel. 0572-361361) of via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.