Gebakjesactie in Week van de Ontmoeting

HEINO – WijZ Welzijn houdt dit jaar weer in samenwerking met Bakkerij van der Most een gebakjesactie in Raalte en Heino. Iedereen wordt opgeroepen om tijdens de Week van de Ontmoeting (van 1 tot en met 8 oktober) met een gebakje langs te gaan bij een eenzame kennis.

Mensen uit Raalte en omstreken die mee willen doen, kunnen zich aanmelden bij WijZ welzijn, tel. 038 851 5700 of e-mail: receptiedekern@stdekern.nl. Zij kunnen de gebakjes op 3 oktober ophalen bij Bakkerij van der Most, Nieuwe Markt 9 in Raalte.

Mensen uit Heino en omstreken die mee willen doen, kunnen zich aanmelden bij het Dorpshuus Heino, tel. 0572 – 70 02 12 of via e-mail: info@dorpshuusheino.nl. Zij kunnen de gebakjes op donderdag 3 oktober ophalen bij Bakkerij van der Most, Canadastraat 11 in Heino. De mensen die zich opgeven dienen hun naam en e-mailadres, de naam van de eenzame persoon en de benodigde hoeveelheid gebakjes door te geven. Wel meedoen aan de gebakjesactie, maar geen bezoekadres? Geen probleem. Meld je dan aan via het Dorpshuus Heino of WijZ Welzijn en er wordt een adresje geregeld. Opgave is mogelijk tot en met 24 september.

2 REACTIES

  1. We hebben toch geen gratis gebakje van Wijz Welzijn of gratis presentje van de Zonnebloem nodig om eenzame of zieke mensen een bezoekje te brengen? Het is vast goed bedoeld hoor maar persoonlijk stuit zoiets mij altijd tegen de borst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.