Gauthier de Bekker naar parochies H. Kruis en H. Lebuinus

REGIO – De aartsbisschop van Utrecht, kardinaal Eijk, heeft kandidaat-priester Gauthier de Bekker per 15 september benoemd tot lid van het pastoraal team van de parochies H. Kruis (Raalte en omgeving) en H. Lebuinus (Deventer en omgeving). Gauthier (27 jaar) is geboren en getogen in Oss. Hij heeft deze zomer zijn studie als priesterstudent van het bisdom afgerond.

In het komende jaar zal hij eerst tot diaken en later ook tot priester worden gewijd. Gauthier gaat zich vooral richten op het pastoraat en de catechese voor jongeren en gezinnen. Het pastoraal team en de betrokken parochiebesturen zijn erg blij met de benoeming van de jonge pastor. Op zondag 15 september wordt Gauthier aan beide parochies gepresenteerd. Dat gebeurt om 10.00 uur met een eucharistieviering in de Basiliek van de H. Kruisverheffing in Raalte. Voorganger is bisschoppelijk vicaris Ronald Cornelissen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.