Filmhuis Olst met Dombo en The Wife

OLST – Het Filmhuis Olst vertoont op vrijdag 27 september twee films. Het programma begint om 18.30 uur met de jeugdfilm Dombo en om 20.30 uur begint het filmdrama The Wife.

Dombo is natuurlijk bekend als oude Disney-tekenfilmklassieker, maar recentelijk bracht de studio een nieuwe versie uit. Met echte acteurs en computeranimaties. Dombo is een klein olifantje dat wordt beschouwd als outcast. Door zijn grote oren is hij nutteloos voor het circus. Maar dan blijkt dat Dombo kan vliegen… De film kan wat spannend zijn voor de jongsten. Daarom dienen kinderen onder de 12 te worden vergezeld door een begeleider. De entree bedraagt 3 euro.

The Wife handelt over Joan Castleman (Glenne Close). Zij is getrouwd met de narcistische Joseph Castleman (Jonathan Pryce), een gevierd schrijver. Echter schrijft Joseph niet zijn eigen boeken, maar doet Joan dat. Hun relatie komt onder druk te staan als Joseph de Nobelprijs voor literatuur wint. De entree bedraagt 7,50 euro (leden 5,50 euro).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.