Home / Sallandcentraal / Filmdiner in Olst met Toast

Filmdiner in Olst met Toast

OLST – Het nieuwe seizoen van Filmhuis Olst gaat op vrijdag 20 september van start met een filmdiner in het Holstohus. Op het programma staat, naast natuurlijk een diner, de film ‘Toast’. Die handelt ook over de keuken.

Toast speelt in het Engeland van de jaren zestig. Toendertijd werd er veel uit blikjes gekookt. Makkelijk maar niet echt smakelijk. Zo denkt de jonge Nigel er tenminste over. Dus besluit hij zelf achter het fornuis te kruipen. Met behulp van zijn stiefmoeder Mrs. Potter, gespeeld door de altijd excentrieke Helena Bonham Carter, gaat hem dat aardig af. De film is gebaseerd op jeugdherinneringen van de Britse chef-kok en voedselrecensent Nigel Slater, bekend van zijn kookboeken en -programma’s.

Het diner wordt verzorgd door Eetkamer Hier is UT. Het menu is een verassing en de koks hebben zich laten inspireren door de film. Het programma begint met het voorgerecht, waarna de eerste helft van de film volgt. Daarna krijgen de bezoekers het hoofdgerecht geserveerd en na afloop van de tweede helft van de film volgt nog een nagerecht.
Aanvang is om 19.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 18.30 uur. De entree (film met diner) bedraagt 30 euro (leden van ’t Nut 25 euro).

Voor kaarten zie www.nutolstdeventer.nl.

Lees ook

Spaaractie voor Sallandse vlag

RAALTE – Tien supermarkten in Salland bieden een spaaractie aan, waarbij de klanten stempels kunnen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.