Feest bij X11 Schoenen in Raalte

RAALTE – X11 Schoenen viert op zaterdag 28 en zondag 29 september feest in haar nieuwe winkel aan de Grotestraat 9 in Raalte. Naast leuke openingsacties is er een zoektocht dwars door het centrum van Raalte opgezet.

“Vlak voor Stöppelhaene zijn we verhuisd vanuit ons oude pand aan de Herenstraat”, vertelt eigenaar Niels Elferink. “De verhuizing was nodig omdat het magazijn bovenin het oude pand te klein werd voor zowel X11 Schoenen als de winkels van Elferink Schoenen. Met als resultaat een prachtige nieuwe winkel aan de Grotestraat. We hebben al veel positieve reacties ontvangen op ons nieuwe pand en de collectie. De opening van de nieuwe winkel willen we natuurlijk ook vieren met onze klanten. Op 28 en 29 september presenteren we onder het genot van een hapje de nieuwe najaarscollectie. Die bestaat onder andere uit de merken Rieker, Tamaris, P.S Poelman, Jochie & Freaks en Nike.”

X11 Schoenen organiseert naast de verschillende kortingacties in het feestweekend ook een zoektocht door heel Raalte heen. Tijdens het verhuizen is X11 Schoenen namelijk een aantal tassen verloren. In één van deze tassen heeft X11 Schoenen een prijs zitten voor een gratis paar schoenen! “Volg ons op Facebook en Instagram voor meer informatie. Wij willen graag op deze manier onze trouwe klanten bedanken en er een geslaagd weekend van maken!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.