Fantastisch weekend tijdens menwedstrijden in Heeten

HEETEN – De menwedstrijden in Heeten zijn afgelopen weekend succesvol verlopen. Dit jaar was het weer hen beter gezind dan vorig jaar en dat resulteerde een geweldig weekend voor zowel dier als mens.

Zaterdag onder de stralende zon moest men een dressuurproef moeten rijden. De drie dressuurringen lagen er uitstekend bij en waren mooi voorzien van prachtige bloemen, wat het maakte alsof men op een wereldkampioenschap reed. Aansluitend een kegelparcours, die pittig was waardoor er weinig menners foutloos én binnen de door de jury vastgestelde tijd waren.

Zondag was er dan daar dé marathon; zes hindernissen, waar men een route zo snel mogelijk diende uit te rijden. Werkcomissielid Harry Tutert: “Elke hindernis is verkend door de menners om zo te bekijken hoe snel men door de poorten voorzien van letters (A t/m F) kon gaan. De waterbak geeft altijd veel gespetter en spektakel uiteraard en dit jaar was deze weer prachtig aangekleed, maar ook ons Diepe Gat staat bekend om hard te gaan. Totaal zijn er 95 combinatie’s aan de start verschenen in 15 verschillende rubrieken variërend van jeugdrijders tot rijders uit de Nederlandse top. We mogen inmiddels dat ook wel zeggen, dat onze wedstrijd tot één van de beste wedstrijden van Nederland behoort”.

Zonder toestemming van grondeigenaren, sponsoren en hulp van eigen leden, ponyclub als de landelijke rijvereniging is het onmogelijk om dit evenement neer te kunnen zetten. De organisatie kan dan ook met enorm veel trots terugkijken op een geweldig weekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.