Home / Sallandcentraal / Elferink Schoenen opnieuw bij vijftig beste schoenenzaken

Elferink Schoenen opnieuw bij vijftig beste schoenenzaken

RAALTE – Vakblad TRED heeft de vijftig beste schoenwinkels van Nederland verkozen. Elferink Schoenen -met winkels in Dronten, Emmeloord, Hattem, Kampen, Nunspeet en Raalte- is opnieuw één van die vijftig. De lijst bestaat uit schoenzaken die zich op hun eigen manier onderscheiden en wordt gevormd door inzendingen uit de gehele schoenenbranche zoals fabrikanten, agenten en leveranciers.

Elferink Schoenen wint de prijs voor de tweede keer. “Echt een enorme eer”, zegt Niels Elferink, eigenaar van de Elferink winkels, “helemaal als je bedenkt dat er in totaal zo’n drieduizend schoenenzaken in Nederland zijn. Een fantastische prestatie!”

Tijdens de verkiezing krijgen de schoenzaken punten voor hun assortiment, klantvriendelijkheid, algehele uitstraling, online activiteiten en innovatief ondernemerschap. Vakblad TRED beschrijft Elferink Schoenen als ‘een toonaangevende schoenenzaak met een goede combinatie tussen heren, dames & kids’. Niels: “Stilstaan is achteruit gaan. Blijven ontwikkelen is belangrijk. Zo hebben we de afgelopen twee jaar drie nieuwe winkels in Dronten, Emmeloord en Nunspeet geopend.”

In april 2017 begon Elferink met het eigen Voetencentrum Elferink. Een gouden greep volgens Niels: “Klanten wisten de weg al naar Elferink Schoenen te vinden voor comfortschoenen, maar nu kunnen we ook hun voetproblemen oplossen.”

Tot en met 14 september viert Elferink Schoenen dit succes met leuke activiteiten. Zo kunnen klanten in elke winkel een groot cadeaupakket winnen met onder andere sokken, verzorgingsproducten en een cadeaubon van 50 procent korting.

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.