Een frisse wind door S.V. Mariënheem

MARIENHEEM – S.V. Mariënheem is het voetbalseizoen 2019/2020 gestart met hernieuwde impulsen op trainingsgebied voor zowel de senioren als de jeugdteams. De S.V. Mariënheem zet zich met name sterk in op de jeugd.

Twee enthousiaste leden/spelers van de S.V. Mariënheem, Jesse Kleverkamp en Simon Rijsemus gaan de trainersopleiding UEFA C volgen bij de KNVB. Jesse en Simon zullen de JO19 en JO17 gaan begeleiden, trainen en coachen op de wedstrijddagen.

Daarnaast heeft de S.V. Mariënheem een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met de Voetbal Academie. De Voetbal Academie zal zich met name richten op de jongere jeugd van JO15 tot en met de 4 tegen 4. De Voetbal Academie zal trainers, begeleiders en spelers in de jeugd van S.V. Mariënheem gaan opleiden en enthousiasmeren. De trainingen vanuit de Voetbal Academie worden verzorgd door oprichter Daan Koerhuis en begeleider Sander Alferink.

“Ook zijn wij als S.V. Mariënheem verheugd om te melden dat wij bij de senioren twee nieuwe trainers hebben kunnen verwelkomen”, laat de vereniging verder weten. Ozan Ihtiyar staat als trainer van het 1e elftal voor de groep en Wim Schotman als trainer van het 2e elftal. “Hiermee proberen wij als S.V. Mariënheem de voetbalbeleving, plezier en kwaliteit te vergroten binnen onze vereniging.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.