Home / Sallandcentraal / Doek valt voor De Molenhoek

Doek valt voor De Molenhoek

HEETEN – Wicher en Hannie Buringa en hun dochter Gerlinde sluiten met ingang van 1 oktober de deuren van De Molenhoek in Heeten. “Na ons café-restaurant-snackbar meer dan 28 jaar met veel plezier en passie gerund te hebben, is het nu tijd geworden om te gaan genieten”, zo zegt het stel.

Een overnamekandidaat is er niet. Wat er met de locatie gaat gebeuren, is ook niet bekend. Het drietal kijkt met veel plezier terug op de afgelopen jaren. “Via deze weg willen wij iedereen hartelijk bedanken voor de samenwerking en het gestelde vertrouwen in ons.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.