Digitaal spelen en leren in de bieb

RAALTE – Vanaf donderdag 5 september begint in de Bibliotheek in Raalte een wekelijkse serie: ‘Bieb, bits en bots’. Dit om kinderen op een leuke manier in aanraking te brengen met verrassende en educatieve digitale mogelijkheden. Elke donderdagmiddag van 15.15 tot 16.15 uur is er een leerzame activiteit voor een wisselende doelgroep kinderen: 4 t/m 6 jaar, 7 t/m 9 jaar of 10 t/m 14 jaar. Gamen, werken aan digitale verhalen, programmeren of robots alles laten doen wat je wilt, dat zijn maar een paar voorbeelden van de activiteiten. In de eerste sessie mag de jongste groep gamen. Daarbij maken ze op een speelse manier kennis met taal. In de agenda op de website van de bieb (staging2.bibliotheeksalland.nl) staat het programma voor de komende weken. Deelname gratis. Aanmelding vooraf is niet nodig. Per keer is er plaats voor tien deelnemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.