Home / Sallandcentraal / Den Alerdinckloop van RCL98

Den Alerdinckloop van RCL98

LIERDERHOLTHUIS – Running Club Lierderholthuis RCL98 houdt op zondag 6 oktober de jaarlijkse Den Alerdinckloop. De kinderloop van 500 meter begint om 10.00 uur (na de gezamenlijke warming-up om 9.45 uur); om 10.15 uur start de jeugdloop van 2,5 km; om 10.45 uur de 5 km en om 11.45 uur de 10 km.

Startplaats is natuurlijk Havezathe Den Alerdinck tussen Laag Zuthem en Heino. Er is geen kleedruimte aanwezig. Het parcours loopt over onverharde (bos)paden in een mooie landelijke omgeving over het terrein van Den Alerdinck.

Inschrijven kan vanaf 9.30 uur in het Koetshuis (tot 15 minuten voor de start). Deelname aan de 2,5 km kost 2 euro en aan de 5 en 10 km 6 euro. De 500 meter is gratis. Voorinschrijving (gewenst) via www.mijninschrijving.nl.

Zie verder www.RCL98.nl.

Lees ook

BurgerBelangen peilt mening: ‘Wat te doen met vrijkomende kerkgebouwen?’

REGIO – BurgerBelangen heeft vragen uitgezet bij de 270 deelnemers van het Burgerpanel Raalte. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.