Home / Sallandcentraal / Debatteren met BurgerBelangen

Debatteren met BurgerBelangen

HEINO – Gelijk hebben is iets anders dan gelijk krijgen. Iedereen die zich wel eens aan een pittige discussie of debat waagt, weet daar alles van. Maar hoe zorg je er nu voor dat jouw boodschap goed overkomt? Voor iedereen die daar meer van wil weten, houdt BurgerBelangen binnenkort een workshop ‘debatteren in de lokale politiek’.

Gedurende drie avonden maken de deelnemers kennis met de belangrijkste onderdelen van debatteren. Er wordt geoefend met zowel het bekende Lagerhuismodel als met het één-op-één debat. De workshop staat open voor zowel leden als niet-leden. Ook leden van andere politieke partijen kunnen deelnemen. De avonden staan gepland op 8 oktober, 29 oktober en 19 november, aanvang telkens om 19.30 uur. Er is plaats voor maximaal veertien deelnemers. Opgave uiterlijk 30 september. Deelname kost 25 euro voor de drie avonden. Voor opgave of meer informatie mail naar info@burgerbelangenraalte.nl.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.