Cursus ‘permacultuur in je moestuin’

OLST – In Olst gaat op zaterdag 5 oktober de cursus ‘permacultuur in je moestuin’ van start. De cursus wordt gegeven door Jan Schenk en aanmelden is inmiddels mogelijk.

Steeds meer mensen willen hun eigen groente gaan verbouwen en starten daarom met een moestuin. Maar hoe tover je je moestuin om in een eetbaar paradijsje en hoe haal je meer rendement uit je grond? Deelnemers aan de moestuincursus krijgen antwoord op deze vragen.

De cursus wordt gegeven door Jan Schenk en is geschikt voor mensen die al een moestuin hebben, maar graag willen weten hoe permacultuur kan bijdragen. Zo is het bijvoorbeeld gewenst dat deelnemers vooraf in ieder geval weet hoe ze moeten zaaien en planten.

De cursus bestaat uit drie dagdelen. Op de zaterdagochtenden 5 en 26 oktober wordt de theorie behandeld. Dit gebeurt in het Middenhuis bij de Aardehuizen. Op zaterdagmorgen 2 mei 2020 bezoeken de deelnemers een van de tuinen waar Jan bij betrokken is en zien ze de theorie terug in de praktijk.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op staging2.hetgroenelokaal.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.