Home / Sallandcentraal / Computercursussen voor beginners in Olst en Heino

Computercursussen voor beginners in Olst en Heino

RAALTE – De Bibliotheek Salland biedt weer een aantal cursussen ‘Klik&Tik’ aan. Op 20 september gaat de cursus van start in de bieb in Olst; op 23 september in de bieb in Heino. Klik&Tik is een computercursus voor beginners. De deelnemers werken in kleine groepjes en worden goed begeleid. Na tien weken ontvangen ze een certificaat. De kosten voor een cursus van tien lessen bedragen 15 euro. Aanmelden: bezoek de site van de bibliotheek, www.bibliotheeksalland.nl of bel 0572-363637.

Lees ook

Nieuwe cursus vogelzang bij IVN Raalte

RAALTE – Zodra de koolmees zijn ‘fietspompgeluidje’ laat horen en de merel een uur voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.