Home / Sallandcentraal / Computer- en tabletcursussen van SOH

Computer- en tabletcursussen van SOH

HEINO – In de week van maandag 7 oktober gaan de computer- en tabletcursussen van SOH weer van start in het Computercafé in het Wooldhuis. Op het programma staan onder andere basiscursussen Word en e-Mail en Internet, de cursussen ‘kennismaking met de tablet’ voor de iPad (Apple) en de Android (o.a. Samsung). Het gaat hierbij vooral over het basisgebruik van de tablet en van de diverse apps en de functiemogelijkheden.

De cursus Photoshop voor beginners maakt ook weer deel uit van het programma. Deze cursus biedt de deelnemers de mogelijkheid om op een speelse manier met hun foto’s om te gaan. Al deze computercursussen zijn voor beginners en gevorderden. Voor meer informatie mail naar Henk Hullen (info.soh@ziggo.nl) of Lies Maas (liesmaas1@gmail.com) of zie www.ouderenwerkheino.nl.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.