Home / Sallandcentraal / College Olst-Wijhe op kernenbezoek in Den Nul

College Olst-Wijhe op kernenbezoek in Den Nul

WIJHE – Het college van burgemeester en wethouders van Olst-Wijhe brengt op dinsdag 1 oktober een kernenbezoek aan Den Nul. Dit zal plaatsvinden bij Eten & Drinken BIJRipperda.

Het programma start om 20.00 uur met de ledenvergadering van Plaatselijk Belang Den Nul. Aansluitend geeft Jitka IJsselstijn van de provincie Overijssel meer informatie over hoe de provincie verder gaat met de ideeën van de kinderen van de Capellenborg rondom het slimme fietspad door Den Nul. Zij vertelt verder wanneer de provincie gaat starten met de plannen van het opknappen van de Rijksstraatweg en hoe de inwoners hierbij kunnen meepraten en -denken.

Aansluitend kunnen aanwezigen vragen stellen aan het college en praat wethouder Marcel Blind de aanwezigen bij over de stand van zaken rondom de Ruimtelijke Visie Duurzame Energie (voorheen Energievisie). Na een korte pauze spreekt Ferenc van Damme van ‘Vers Bestuur’ over de doe-democratie, hoe inwoners wel of niet betrokken willen worden en over eigentijds-bestuur. Aanvang is om 20.00 uur.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.