Chillpoint special in de Mozaïek

LEMELERVELD – Op vrijdag 13 september houdt Saam Welzijn in samenwerking met Thuis Lemelerveld een Chillpoint special. Plezier en kennismaking staan deze avond centraal.

Chillpoint organiseert deze avond onder meer spelletjes voor mensen met een verstandelijke- en/of lichamelijke beperking. Andere activiteiten zijn; hapjes maken en dansen op muziek. Het thema van deze avond is: Nazomer Party. Iedereen uit Lemelerveld en omstreken is welkom van 19.00 uur t/m 20.30 uur in het jongerencentrum Chillpoint onder het Kulturhus de Mozaïek aan het Kroonplein 58 in Lemelerveld. Indien nodig zijn ook de begeleiders/verzorgers welkom om de avond bij te wonen. De entree is 1 euro per persoon en daar zit een welkomstdrankje en hapje bij inbegrepen. Daarnaast zijn er consumpties te koop tegen een kleine betaling. De soos/disco is rolstoeltoegankelijk en in het gebouw is een invalidentoilet aanwezig. Bij belangstelling graag opgeven zodat de organisatie weet hoeveel deelnemers er komen.

Mail voor vragen of opgave naar: h.vdberg@saamwelzijn.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.