Buurtbus Salland zoekt chauffeurs

REGIO – Buurtbusvereniging Salland zoekt nieuwe chauffeurs. De vereniging rijdt momenteel met honderd chauffeurs drie lijnen, namelijk tussen Olst-Heeten-Raalte, tussen Heeten-Deventer en tussen Lemelerveld-Luttenberg-Raalte.

De bussen rijden zes dagen per week, volgens een vaste route en een vaste dienstregeling. De buurtbus is een bus voor acht personen die door Keolis beschikbaar wordt gesteld en die gereden kan worden door mensen met een rijbewijs B. Bij het opstellen van het rooster wordt er rekening gehouden met de beschikbaarheid van alle vrijwilligers. Ze kunnen dus zelf aangeven hoe vaak en wanneer ze op de Buurtbus willen rijden (en natuurlijk ook op welke lijn).

De vereniging is met name ook op zoek naar vrijwilligers die (af en toe) een zaterdagdienst willen rijden en doordeweeks de vroege (7.30 uur) en late (tot 19.30 uur) diensten op zich willen nemen. Bent u niet ouder van 75 jaar en in het bezit van een rijbewijs B en heeft u interesse in vrijwilligerswerk bij de nieuwe Buurtbus? Meld u aan via: info@buurtbussalland.nl. Voor meer informatie kunt u ook bellen met Karin Köster: 06 36157855.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.