Burgemeester Ton Strien geïnstalleerd voor nieuwe periode van zes jaar

ZWOLLE – Burgemeester Ton Strien van Olst-Wijhe is donderdag 5 september geïnstalleerd voor een nieuwe periode van zes jaar. In het bijzijn van zijn vrouw Yun Sook en hun zoon Roderick legde de burgemeester in Zwolle de eed af voor de Commissaris van de Koning, Andries Heidema. De installatie stond aanvankelijk op het programma van de gemeenteraadsvergadering van maandag 2 september, maar moest toen in verband met een oogoperatie worden uitgesteld. Door de operatie is Strien nog even uit de running, maar op 9 september gaat hij weer aan de slag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.