Home / Sallandcentraal / Burgemeester Ton Strien geïnstalleerd voor nieuwe periode van zes jaar

Burgemeester Ton Strien geïnstalleerd voor nieuwe periode van zes jaar

ZWOLLE – Burgemeester Ton Strien van Olst-Wijhe is donderdag 5 september geïnstalleerd voor een nieuwe periode van zes jaar. In het bijzijn van zijn vrouw Yun Sook en hun zoon Roderick legde de burgemeester in Zwolle de eed af voor de Commissaris van de Koning, Andries Heidema. De installatie stond aanvankelijk op het programma van de gemeenteraadsvergadering van maandag 2 september, maar moest toen in verband met een oogoperatie worden uitgesteld. Door de operatie is Strien nog even uit de running, maar op 9 september gaat hij weer aan de slag.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.