Home / Nieuws / Brute inbraak bij GroenRijk Holtkuile

Brute inbraak bij GroenRijk Holtkuile

Criminelen kropen als ratten over de grond

RAALTE – In de nacht van donderdag 5 op vrijdag 6 september is er tussen 2.30 en 3.30 uur ingebroken in het tuincentrum GroenRijk van Johnny Holtkuile. Er is een grote ravage aangericht met veel schade als gevolg. Met een bijl uit de winkel is onder meer in het plafond gehakt, zodat de criminelen zich van de ene ruimte naar de andere konden verplaatsen. Op de camera’s is te zien dat deze daders; twee jonge getinte mannen, om de camera’s te vermijden, als ratten over de grond kropen. Uiteindelijk gingen ze er niet met de meest kostbare vijverpompen vandoor, omdat de waakhond van de familie Holtkuile aansloeg. Het vermoeden bestaat dat er in de buurt van de N35 een donker busje met chauffeur heeft gestaan om het gestolen waar in te laden, aangezien hier later pompen in de berm zijn aangetroffen. Momenteel loopt het forensisch onderzoek van de politie, maar getuigen zijn welkom. Heeft u iets gezien of gehoord, neem contact op met de politie: 0900-8844

Lees ook

N35 tussen Nijverdal en Wierden vrijdagnacht afgesloten

REGIO – In verband met onderhoudswerkzaamheden is de N35 tussen Nijverdal en Wierden op vrijdag …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.