Boekpresentatie Langs de Lijn bij Bruna Raalte

RAALTE/LIERDERHOLTHUIS: Zaterdag 21 september om 13.00 uur vindt bij Bruna Raalte de boekpresentatie van ‘Langs de Lijn’ plaats. Deze roman over liefde, verlies, voetbalmoeders en voetbalhaters is geschreven door Karin de Graaff uit Lierderholthuis. Iedereen is welkom om hierbij aanwezig te zijn. Tevens is er gelegenheid om het boek te laten signeren door de schrijfster.

In deze feelgoodroman worden diverse personen gedurende een voetbalseizoen gevolgd. En dat allemaal tegen het herkenbare decor van vers gemaaid gras en voetballertjes-op-een-kluitje. Met twee zonen was en is de schrijfster geregeld langs de groene velden te vinden. “Tijdens thuis- en uitwedstrijden ontstond dit boek”, vertelt Karin. “Zwolle en PEC Zwolle spelen eveneens een belangrijke rol. Overigens is dit boek over opnieuw beginnen, vertrouwen en de liefde toelaten ook geschikt voor voetbalhaters. Het gaat onder meer over Anouk, een weduwe die zes jaar na het onverwachte overlijden van haar man ineens weer verliefd wordt.” Ze bedacht verschillende verhaallijnen en verwerkte alles tot een roman. Voor de liefhebbers van schrijfster Jill Mansell en films als ‘Alles is Liefde’.
Langs de lijn kost 17,50 euro als paperback en 7,99 euro als e-book.

Zie verder staging2.karindegraaff.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.