Home / Sallandcentraal / Bloemschikken met Frits Hoogers

Bloemschikken met Frits Hoogers

RAALTE – De gerenommeerde bloemstylist Frits Hoogers verzorgt onder de vlag van Groei & Bloei Salland weer een cursus bloemschikken bij Ivoor in Raalte. Hoogers helpt desgewenst bij het ontwerpen van een bloemstuk en vertelt meer over technieken en de mogelijkheden van verschillende materialen en gereedschappen. Het laatste half uur van iedere les worden de gemaakte bloemstukken besproken.

Deelname (acht lessen) kost 95 euro (leden 85 euro). De deelnemers dienen zelf voor de bloemen en materialen te zorgen, maar Hoogers kan die tegen extra betaling ook regelen. De lessen worden gegeven in twee periodes. De eerste vier lessen in september tot en met november; de tweede vier van januari tot en met april. Het is eventueel ook mogelijk om het bij vier lessen te houden (in het najaar of voorjaar). Dan bedragen de deelnamekosten 60 euro (leden 50 euro). Tenslotte is het ook mogelijk om één les aan te haken (20 euro; leden 15 euro). Ivoor is te vinden aan de Raarhoeksweg 34 in Raalte. Er zijn al enkele lessen geweest, maar het is mogelijk om op 1, 3, 29 en 31 oktober op 19 en 21 november aan te haken. Voor aanmelding zie www.salland.groei.nl. Voor vragen kan men contact opnemen met Riky Smeek: Bloemschiksalland@gmail.com of tel. 0572 356256.

Lees ook

Lezing in Langhuus over stoomhoutzagerij

WIJHE – Stichting Wilpsche Stoomhoutzagerij Wilpsche Dijk verzorgt op dinsdag 28 september een lezing in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.