Bloemschikken met Frits Hoogers

RAALTE – De gerenommeerde bloemstylist Frits Hoogers verzorgt onder de vlag van Groei & Bloei Salland weer een cursus bloemschikken bij Ivoor in Raalte. Hoogers helpt desgewenst bij het ontwerpen van een bloemstuk en vertelt meer over technieken en de mogelijkheden van verschillende materialen en gereedschappen. Het laatste half uur van iedere les worden de gemaakte bloemstukken besproken.

Deelname (acht lessen) kost 95 euro (leden 85 euro). De deelnemers dienen zelf voor de bloemen en materialen te zorgen, maar Hoogers kan die tegen extra betaling ook regelen. De lessen worden gegeven in twee periodes. De eerste vier lessen in september tot en met november; de tweede vier van januari tot en met april. Het is eventueel ook mogelijk om het bij vier lessen te houden (in het najaar of voorjaar). Dan bedragen de deelnamekosten 60 euro (leden 50 euro). Tenslotte is het ook mogelijk om één les aan te haken (20 euro; leden 15 euro). Ivoor is te vinden aan de Raarhoeksweg 34 in Raalte. Er zijn al enkele lessen geweest, maar het is mogelijk om op 1, 3, 29 en 31 oktober op 19 en 21 november aan te haken. Voor aanmelding zie staging2.salland.groei.nl. Voor vragen kan men contact opnemen met Riky Smeek: Bloemschiksalland@gmail.com of tel. 0572 356256.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.