Sallands getinte Grungeband Black Monsoon naar Engeland

OLST – De grungeband Black Monsoon met leden uit Deventer, Olst en Utrecht brengt op vrijdag 6 september zijn nieuwe single ‘Jabberwocky’ uit en warmt zich daarmee alvast op voor een tour door Engeland in november.

De band heeft maar liefst zeven optredens in Zuid-Engeland vastgelegd en doet onder andere Londen, Plymouth en Brighton aan. Zangeres/gitariste Jacky Kwast vertelt: “We zijn door verschillende Engelse promotors opgepikt, staan op een promo van het Britse HX label en worden daar uitgelicht door online music community Civil War London.”

Dit zorgde ervoor dat de band besloot een tour door Groot-Brittannië te plannen. Voordat de band naar de UK vertrekt, is het drietal te zien tijdens de Popronde. De band is als NMTH-talent aangemerkte door muziek-platform ‘Never Mind the Hype’ en op het moment van schrijven al geboekt voor de steden Nijmegen, Delft en Almelo.

Jabberwocky is voorzien van een videoclip, die op YouTube zichtbaar zal worden. De single is de opvolger van de vorig jaar uitgebrachte debuut-EP. De band presenteert de single op zondag 8 september bij zomerbar PIKNIK in Deventer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.