Bazaar voor Kameroen in het Annahuis

RAALTE – Het Annahuis en het Annahonk in Raalte vormen op zaterdag 14 september weer de locatie van de jaarlijkse bazaar voor Kameroen. De bezoekers treffen er een Winkel van Sinkel, tweedehandskleding, boeken, een cadeaukraam, oudhollandse spelletjes, een rad van avontuur en nog vele andere activiteiten.

Natuurlijk is er ook ruimte voor een kopje koffie. De opbrengst van de bazaar is bestemd voor het dienstencentrum in Tezé (Kameroen). In dit multifunctionele gebouw kunnen kinderen onderwijs volgen. Deze kinderen gaan anders niet naar school omdat de ouders te arm zijn om schoolgeld te kunnen betalen. De bazaar duurt van 9.00 tot 14.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.