Avondschool weer van start

RAALTE – De Avondschool gaat weer van start. Vanaf dinsdag 10 september om 18.45 uur kan iedereen die zijn basisvaardigheden wil verbeteren weer elke week terecht in de lokalen van het Praktijkonderwijs van het Carmel College aan de Floris Radewijnsstraat 6.

Voor het vijfde jaar biedt de Avondschool aan diverse groepen begeleiding en huiswerkondersteuning voor basisvaardigheden zoals Nederlands, Engels en computeren. Ook meedraaien in een groep of op zoek naar een rustige studieplek? Kom dan langs. De Avondschool is elke dinsdagavond van 18.45 tot 21.00 uur, behalve in de schoolvakanties.

Voor informatie neem contact op met Avondschool-coördinator Anita Meliesie op 06-54657367. Een folder ligt klaar bij het Taalpunt in de bibliotheek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.