Home / Sallandcentraal / Avondexcursie op Rozendael

Avondexcursie op Rozendael

HEINO – Agnes Neimeijer verzorgt op dinsdagavond 3 september haar laatste avondexcursie van dit seizoen bij landgoed Het Rozendael in Heino. De familie Van Ittersum, die op het landhuis woont, stelt die avond de tuinen weer open. De wandeling gaat via het bos en de boomgaard met vijver naar de kruiden- en groentetuin. Ook zien de deelnemers de siertuin met border, ontworpen door de bekende tuinarchitect Piet Oudolf. De start is om 19.00 uur. Verzamelen bij de ingang van Het Rozendael, Rozendaelseweg 3 in Heino. De deelnamekosten bedragen 3 euro per persoon.

Meer info op tel. 0572-391955, mob. 06-30849512 of via jenh.nijmeijer@gmail.com.

Lees ook

KokkieBikes Hellendoornse bossentocht voor mountainbikers

LEMELERVELD – Cycling Lemelerveld presenteert op zondag 31 oktober de KokkieBikes Hellendoornse bossentocht. Er zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.