Appelpersdag in Herxen

HERXEN – Bij De Herxer Marke in Herxen staat op vrijdag 4 oktober weer een Appelpersdag op het programma. Van 8.00 tot 18.00 uur staat een sapmobiel op de parkeerplaats om sap uit appels en peren te persen. Vanaf 14.30 uur is er bovendien een gezellige streekmarkt op het grasveld naast het dorpshuis.

Naast de vele stands is er van alles te bekijken en beleven, zoals woodcarving, livemuziek en de uitslag van een appeltaartbak- en een pompoenkweekwedstrijd (rond 17.00 uur). Bovendien vertrekt er rond 16.30 uur een heteluchtballon. Tegen die tijd is ook de pizzaoven op temperatuur. Iedereen is welkom. De entree is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.