Home / Sallandcentraal / Appelpersdag in Herxen

Appelpersdag in Herxen

HERXEN – Bij De Herxer Marke in Herxen staat op vrijdag 4 oktober weer een Appelpersdag op het programma. Van 8.00 tot 18.00 uur staat een sapmobiel op de parkeerplaats om sap uit appels en peren te persen. Vanaf 14.30 uur is er bovendien een gezellige streekmarkt op het grasveld naast het dorpshuis.

Naast de vele stands is er van alles te bekijken en beleven, zoals woodcarving, livemuziek en de uitslag van een appeltaartbak- en een pompoenkweekwedstrijd (rond 17.00 uur). Bovendien vertrekt er rond 16.30 uur een heteluchtballon. Tegen die tijd is ook de pizzaoven op temperatuur. Iedereen is welkom. De entree is gratis.

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.