Appelactie Protestantse Gemeente Wesepe

WESEPE – De Protestantse Gemeente Wesepe houdt ook dit jaar weer een appelactie. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september gaan vrijwilligers in Wesepe en directe omgeving langs de deuren om appels te verkopen. De opbrengst is bestemd voor het onderhoud van de monumentale Nicolaaskerk.

Een zak van vier kilo appels kost 5 euro. Voor de kleine eters zijn er ook halve zakken te koop. In de week daarna is het ook nog mogelijk om appels af te halen bij de familie den Duijf, Boxbergerweg 71 (tel. 0570 532272). In Heeten kan dat door te bestellen bij de familie Flierman (tel. 0572 380477).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.