Home / Sallandcentraal / Anton Pieck Winterfestijn zoekt figuranten

Anton Pieck Winterfestijn zoekt figuranten

OLST – Stichting Theater langs de IJssel zoekt amateurspelers die als figurant mee willen doen aan het jaarlijkse Anton Pieck Winterfestijn in Olst. De komende editie is gepland op zaterdag 7 december.

Een winters festijn in de geest van de fantasierijke wereld van de bekende kunstenaar Anton Pieck van begin negentiende eeuw. Het centrum van Olst is die dag vanaf 16.00 uur gevuld met straattheater, oude ambachten, muziek en kraampjes. Het doel is om samen met de plaatselijke ondernemers en verenigingen een sfeervol evenement neer te zetten. De organisatie is op zoek naar minimaal zestig amateurspelers, dansers en figuranten, zowel jong als oud. Ervaring is niet nodig; iedereen kan meedoen.

De repetities zijn gepland op de maandagavonden in november. De begeleiding is in handen van de regisseurs Peter van Dijk en Luisella Lai. Voor informatie en aanmelding neem contact op met Arie Hemmen, stichting@theaterlangsdeijssel.nl of tel. 0570-560774.

Lees ook

Olsterveer weer in de vaart

OLST – Het Olsterveer is sinds vanochtend weer in de vaart. Het waterpeil van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.