Zwembad De Welters begroet 40.000-ste bezoeker

WIJHE – Zwembad De Welters in Wijhe mocht vrijdagmiddag 23 augustus de 40.000-ste bezoeker van het seizoen verwelkomen. De eer ging naar Bram de Vos. Hij werd in het zonnetje gezet door badmeester Paul Balstra en Wilco Roetert Steenbruggen, secretaris van Stichting Zwembad De Welters. Bram ontving een gratis zwemabonnement voor het volgende zomer-zwemseizoen en een leuke attentie.

Stichting Zwembad de Welters kijkt terug op een geslaagd seizoen. “Met name de maand juli brak qua temperaturen en dagelijkse bezoekersaantallen diverse records”, vertelt Wilco. “De ruim 1.700 trouwe abonnementskaarthouders en dus die 40.000 bezoekers tonen aan dat het gemoderniseerde zwembad populair is en blijft in de regio Salland. Wij begroeten trouwens ook steeds meer bezoekers uit de regio Zwolle-Kampen en zelfs vanuit Dalfsen.”

Na een periode van ruim twintig weken sluit Zwembad De Welters op zaterdag 7 september haar poorten voor dit jaar. Om het seizoen op een bijzondere wijze af te sluiten, staan er diverse activiteiten gepland. Vrijdagochtend 6 september worden alle vroege en loyale zwemmers getrakteerd op een ontbijt met koffie/thee en jus d’ orange. Het ontbijt is tussen 7.00 en 9.00 uur en wordt mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Jolink, één van de vele trouwe sponsors van het zwembad. Later die dag zwemmen kinderen af voor hun zwemdiploma’s.

Zaterdag 7 september is het publiek tevens welkom om de laatste duik van het seizoen te nemen. Ook kan het zwembadpersoneel die middag traditiegetrouw in het zwembad worden geduwd. Aansluitend volgt het baas- & hondzwemmen (16.00-17.00 uur). De toegang bedraagt 2 euro. Op zondag 8 september volgt het diplomazwemmen van WZC. Daarbij gaat het om vervolgdiploma’s zoals snorkelen en survival.

Publiek is uiteraard welkom om alles te bekijken. De toegang is gratis. Het seizoen wordt op zondagmiddag 15 september definitief afgesloten met een speciale barbecue voor vrijwilligers, medewerkers, bestuursleden en (hoofd)sponsors.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.