ZP Raalte uitgenodigd bij The Green East

RAALTE – Op woensdagavond 4 september organiseert ZP Raalte, het netwerk voor zelfstandige professionals in Raalte, een bijeenkomst bij The Green East in Raalte. The Green East is een innovatieve ‘broedplaats’ waar ondernemen, ontwikkelen en experimenteren centraal staan. Het doel is het aanjagen en ontwikkelen van een circulaire economische toekomst voor de Agri- en Foodbusiness. Daarvoor faciliteert zij o.a. laboratoria en kantoor- en vergaderruimtes.De avond begint om 19:30 met een presentatie en rondleiding verzorgd door The Green East (Drosteweg 8 in Raalte). Daarna is er tijdens de informele netwerkborrel gelegenheid om mede-ondernemers te ontmoeten en te spreken. De bijeenkomst is voor zelfstandige professionals uit Salland. De toegang is gratis en ook toegankelijk voor niet-leden van ZP Raalte. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor 30 augustus via info@zpraalte.nl.

ZP Raalte

ZP Raalte is een netwerk van zp’ers en kleine zelfstandige ondernemers in de gemeente Raalte. Zij organiseert maandelijks bijeenkomsten om (zelfstandige) ondernemers met elkaar in contact te brengen, kennis en ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Kijk voor meer informatie op: staging2.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.