Zonnebloem Heino actief tijdens Nationale Ziekendag

HEINO – De Zonnebloem Heino presenteert in het weekend van vrijdag 6 tot en met zondag 8 september diverse activiteiten in het kader van de Nationale Ziekendag. Het doel van deze dag (zondag 8 september) is om het contact tussen zieken, mensen met een beperking en gezonde mensen te bevorderen.

Vrijdagochtend 6 september brengen de kinderen van groep 8 van basisschool De Dolfijn een presentje naar de bewoners van Het Wooldhuis; een dag later, op zaterdagochtend 7 september, gaan vrijwilligers van de Zonnebloem met presentjes langs bij de bewoners van het ECR Solace.
De Zonnebloem Heino staat op zaterdag 7 september met een kraam in of nabij het Dorpshuus. Van 10.00 uur tot 14.00 uur kan iedereen daar presentjes afhalen voor een langdurig zieke, iemand met een beperking of een hulpbehoevende oudere.

Ook de kerken haken aan. Om namen door te geven van mensen die in aanmerking komen voor een presentje, staan er enkele mandjes in de Nicolaaskerk te Heino. Hierin kan men een briefje met naam en adres van de betreffende persoon deponeren. Tijdens kerkdiensten in Heino, Laag Zuthem of Lierderholthuis staan deze presentjes klaar.

Voor inlichtingen en het doorgeven van namen kan men ook bellen of mailen naar Ria Lugtenberg via 0572-392637 of ria.lugtenberg@hotmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.