Zomeravondexcursie landgoed het Rozendael

HEINO – Op dinsdag 13 augustus wordt er een excursie gehouden bij landgoed Het Rozendael te Heino. De familie Van Ittersum, die op het landhuis woont, stelt die avond de tuinen open voor een rondleiding onder leiding van Agnes Neimeijer.

De wandeling gaat via het bos, de boomgaard met vijver, naar de kruiden- en groentetuin. Door een honderd jaar oude heg, zien de wandelaars dan de prachtige siertuin met border, ontworpen door de bekende tuinarchitect Piet Oudolf. In de zomer kleurt de border prachtig roze, lila, paars, wit en purper.In één van de weilanden lopen meestal de drie ezels. Deze verwijzen naar de drie ezelkoppen in het familiewapen. De start van de excursie is om 19.00 uur en start bij de ingang van Het Rozendael. De kosten zijn 3 euro per persoon. Informatie is te krijgen via tel. 0572-391955 /0630849512 of via jenh.nijmeijer@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.