Home / Sallandcentraal / Zielman op bezoek bij ‘Mister Supertramp’

Zielman op bezoek bij ‘Mister Supertramp’

RAALTE – De Raalter vinylkunstenaar Henk Zielman had onlangs een afspraak met Roger Hodgson oftewel ‘mister Supertramp’. Zielman ging langs bij een optreden van Hodgson. Het is inmiddels 40 jaar geleden dat Supertramp de legendarische elpee ‘Breakfast in America’ uitbracht en daar werd op het podium ruim aandacht aan besteed. Die plaat bevat populaire nummers als ‘Logical song’, ‘Goodbye strangers’, ‘Take the long way home’ en natuurlijk ‘Breakfast in America’.

Na afloop van het concert overhandigde Zielman een afspeelbaar kunstwerk aan Hodgson: de uit de originele elpee bestaande ‘LP Award’. Daarna at hij ook nog een broodje met de muzikant. Zielman: “Het levert voor mij onbetaalbare momenten op om met mijn eigen creaties artiesten persoonlijk te eren. En de artiesten weten deze bijzondere hommage altijd zeer te waarderen.”

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.