Werkzaamheden bij ’t Nijenhuis

WIJHE – Van 2 tot en met 11 september gaat BK Groen de bermen herstellen langs ’t Nijenhuis in Wijhe. De weg is afgesloten voor al het gemotoriseerde verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het fietspad. Eerder dit jaar werden de oude bomen weggehaald om de verkeersveiligheid op de weg te kunnen garanderen. Er werden nieuwe bomen geplant. De stobben bleven staan om ervoor te zorgen dat auto’s niet in de berm kwamen. Helaas is dit doel niet bereikt. Om de weg in goede staat te kunnen houden, is het belangrijk dat de bermen goed zijn. Daarom worden de stobben alsnog weggehaald en worden de bermen hersteld. De berm moet als het ware aansterken. Daarom wordt er tijdelijke verkeersmaatregel ingesteld. Vanaf Kasteel het Nijenhuis naar Heino geldt dan ook tijdelijk eenrichtingsverkeer vanaf het moment dat de werkzaamheden zijn afgerond.
Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Stefan Schlepers van de gemeente Olst-Wijhe via telefoonnummer 14 0570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.