Waterpolotoernooi in De Welters

WIJHE – Traditiegetrouw organiseert de Wijhese Zwemclub WZC aan het eind van het zomer-zwemseizoen een speciaal Heren Waterpolotoernooi. Op zaterdagmiddag 24 augustus vormt Zwembad De Welters in Wijhe het decor voor diverse (korte) waterpolowedstrijden.

De deelnemende teams/verenigingen zijn: Swoll 1894 uit Zwolle, RZ & PC de Mors uit Rijssen, DZ & PC de IJsel uit Deventer én twee teams van WZC. De wedstrijden starten om 15.00 uur en vinden plaats in het grote bassin. Een DJ zorgt voor muziek. Rondom het zwembad en de kantine van WZC wordt het dan ook een gezellig samenzijn. De kantine van WZC is vanzelfsprekend geopend voor alle deelnemers én bezoekers van het zwembad.

Het grote bassin is tussen 15.00 en 19.00 uur niet beschikbaar voor het gewone publiek. Uiteraard zijn de andere bassins en overige spelattributen (glijbanen en springkussen) op het zwembadterrein wél beschikbaar.

Het WZC Waterpolotoernooi eindigt rond 19.30 uur. Het WZC Heren Waterpolotoernooi 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsors van WZC; PCI Nederland en Bouwbedrijf Hemeltjen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.