Home / Nieuws / Vrijwilligers Rodeofeesten Heino in het nieuw

Vrijwilligers Rodeofeesten Heino in het nieuw

HEINO – De vrijwilligers van Rodeofeesten Heino zijn in het nieuw gestoken door hoofdsponsor R&M kantoor- en designmeubilair. Sinds vorige editie is het bedrijf hoofdsponsor van het evenement georganiseerd door carnavalsvereniging de Sökkestoppers. Eric Melenhorst van R&M kantoor- en designmeubilair was dusdanig te spreken over de afgelopen editie dat hij de samenwerking graag verder versterkte. De Rodeofeesten zullen dit jaar plaatsvinden op 7 en 8 september aan de Rozendaelseweg in Heino. Dit jaar staan er een aantal nieuwe onderdelen op het programma. Zo is er een frikandellen eetwedstrijd. Daarnaast bieden de Rodeofeesten Heino een uitkomst voor wie zich ook zo ergert aan een bemoeizuchtige bijrijders; dit jaar wordt er een heuse duo-cross georganiseerd. In deze klasse zitten er twee bestuurders in de auto; de linker bedient de pedalen en versnellingspook. Het stuur van de auto wordt naar de rechterkant verplaatst waar de tweede bestuurder het stuur vast heeft.
Op de zondag staat er de traditionele autorodeo op het programma. In een lichte en een zware klasse wordt uitgemaakt wie zich een jaar lang de hardste coureur van Heino mag noemen. Opgeven kan via de website.

www.sökkestoppers.nl

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.