Vliegende Hollanders zoekt figuranten voor opnames in Lemelerveld

LEMELERVELD – De crew van de komende dramaserie ‘Vliegende Hollanders’ maakt van maandag 14 tot en met donderdag 17 oktober opnames bij Aero Club Salland in Lemelerveld. Voor deze draaidagen zoekt de productie enthousiaste mensen om te figureren.

De hoofdrollen in de serie zijn voor Daan Schuurmans, Fedja van Huet, Sanne Samina Hanssen, Anniek Pheifer, Bram Suijker en Steef de Bot. De regie is in handen van Joram Lürsen.

De achtdelige televisieserie zal in het najaar van 2020 worden uitgezonden door AVROTROS op NPO1 en wordt één van Nederlands grootste dramaserie ooit gemaakt. Vliegende Hollanders speelt zich af tijdens de begindagen van de commerciële luchtvaart. Vliegtuigbouwer Anthony Fokker en oprichter van de KLM Albert Plesman waren als luchtvaartpioniers onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoewel hun karakters als dag en nacht van elkaar verschilden, slaagden ze er samen in om Nederland tijdens het Interbellum tot een belangrijke speler te maken op het wereldtoneel van de luchtvaart. Wat de internetrevolutie heden ten dage betekent voor de mensheid, betekende de opkomst van de luchtvaart destijds.

De periode waarin dit zich afspeelt is tussen 1918 en 1938, dus alle figuranten worden van top tot teen gestyled naar dat tijdsbeeld en krijgen originele kleding aan uit die tijd. Hierdoor heeft de productie wel een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden. De productie zoekt mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. De mannen mogen niet langer zijn dan 1.83m en maximaal confectiemaat 54 dragen. Voor de vrouwen geldt een maximale lengte van 1.72m en confectiemaat niet groter dan 42. Meer informatie of aanmelden kan via e-mail naar vliegendehollanders@figuratie.nu. Stuur een recente foto met je naam, leeftijd, telefoonnummer en welke datum/data je beschikbaar bent.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.