Home / Sallandcentraal / Verrassende schilderijen gemaakt door amateurkunstenaars van Kunstkring Raalte

Verrassende schilderijen gemaakt door amateurkunstenaars van Kunstkring Raalte

RAALTE – Dit jaar is er tijdens Stoppelhaene weer aandacht voor kunst. Aan Kunstkring Raalte is gevraagd, om in het Annahuis te exposeren. Te zien zijn recente werken, in diverse technieken en stijlen van de leden van Kunstkring Raalte.

De werken zijn gemaakt op de kunstkringavonden; vrije werken en naar aanleiding van een opdracht. Er zijn portretten, stillevens en landschappen maar ook naar abstracte werken te bewonderen. Leden van Kunstkring Raalte zijn aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Vanaf donderdag 29 augustus tot zondag 1 september is iedereen van harte welkom van 12.00 – 17.00 uur. De toegang is gratis.

Vermeldenswaardig is ook, dat de leden niet alleen uit Raalte komen, maar ook uit Wijhe, Olst en Boerhaar.

Lid worden van de Kunstkring in Raalte is mogelijk, ook wanneer er geen ervaring is met schilderen. Iedere twee weken is er een docent aanwezig, die tips kan geven en cursisten verder op weg kan helpen. Meer informatie: www.kunstkringraalte.nl en op stoppelhaene.nl

Lees ook

Politie zoekt getuigen van bedreiging in Nieuw Heeten

NIEUW HEETEN – De politie op zoek naar twee vrouwen die mogelijk getuigen zijn geweest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.