Verrassende schilderijen gemaakt door amateurkunstenaars van Kunstkring Raalte

RAALTE – Dit jaar is er tijdens Stoppelhaene weer aandacht voor kunst. Aan Kunstkring Raalte is gevraagd, om in het Annahuis te exposeren. Te zien zijn recente werken, in diverse technieken en stijlen van de leden van Kunstkring Raalte.

De werken zijn gemaakt op de kunstkringavonden; vrije werken en naar aanleiding van een opdracht. Er zijn portretten, stillevens en landschappen maar ook naar abstracte werken te bewonderen. Leden van Kunstkring Raalte zijn aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden. Vanaf donderdag 29 augustus tot zondag 1 september is iedereen van harte welkom van 12.00 – 17.00 uur. De toegang is gratis.

Vermeldenswaardig is ook, dat de leden niet alleen uit Raalte komen, maar ook uit Wijhe, Olst en Boerhaar.

Lid worden van de Kunstkring in Raalte is mogelijk, ook wanneer er geen ervaring is met schilderen. Iedere twee weken is er een docent aanwezig, die tips kan geven en cursisten verder op weg kan helpen. Meer informatie: staging2.kunstkringraalte.nl en op stoppelhaene.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.