Veel vertier en gezelligheid op Welsumse Karmse

WELSUM – Een driedaags feest vol gezelligheid, cultuur, activiteiten, muziek en entertainment… Welsum kan terugkijken op een geslaagde ‘Karmse’. Voor jong en oud was er van vrijdag 2 tot en met zondag 4 augustus van alles te beleven in het knusse dorpje aan de IJssel.

Eén van de mooie hoogtepunten was zaterdag de Kermis Corso, een optocht met versierde wagens met zaden, dahlia’s of andere materialen, muziek, kinderoptocht en entertainment voor de hele familie. De eerste prijs ging naar De jongens van de Bouw, de tweede prijs naar Baatta & friends en de derde prijs naar (her)nieuwkomer ’t Erve.

Zondag, tijdens de familiemiddag, konden bezoekers onder meer genieten van een spectaculaire straattheatershow, ringsteekwedstrijden (zie foto), doelschieten en andere leuke activiteiten.
In verband met de weersomstandigheden moest vrijdag de trekkertrek helaas worden afgelast.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.