Tweede editie van Rockin’ All Over Den Nul Outdoor

DEN NUL – Op zaterdag 17 augustus vindt de tweede editie van Rockin’ All Over Den Nul Outdoor plaats bij BijRipperda in Den Nul. Op het programma staan optredens van Stepping Stone, The Cowpokes, The Wanderers, Leif de Leeuw Band, Susan Santos en Free Beer Bastards.

De organisatie is in handen van De Blueskrant en BijRipperda. Gezamenlijk organiseren vier keer per jaar een muziekevenement in het teken van blues(rock) en americana: drie keer binnen; een keer buiten. Het buitenterrein van BijRipperda wordt deze avond omgetoverd tot een waar festivalterrein met twee podia. Alles draait om muziek en lekker eten en drinken: hamburgers van de grill, maar ook vegetarische versnaperingen. Bier komt uit de beugelfles!

Stepping Stone speelt bluesrock; The Cowpokes staan garant voor een stevige portie country en hillbilly en The Wanderers voor ouderwetse vetkuiven rock-‘n-roll. Leif de Leeuw (met band) is een gelouterd fenomeen op gitaar en voor alle jamband- en gitaarliefhebbers een must. Leif is dit jaar uitgeroepen tot een van de beste gitaristen van Europa. Gitaargodin Susan Santos uit Spanje weet met haar energieke bluesrock de boel in vuur en vlam te zetten. Geen siësta voor Susan want ze reist speciaal voor Rockin’ All Over Den Nul af naar het Sallandse land. Free Beer Bastards (uit Olst en omgeving) mag het festival afsluiten met rockcovers.

Chicken Sh*t Bingo

Bovendien heeft Rockin’ all Over Den Nul Outdoor ook nog een heuse primeur: de Chicken Sh*t Bingo. De deelnemers kopen een lot dat is gekoppeld aan een kip. Als de betreffende kip haar ontlasting deponeert, win je een prijs. De presentatie is in handen van Nullenaar Frank Overweg. Het festival begint om 18.00 uur. Tickets à 15 euro zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via staging2.bijripperda.nl en bij Eten & Drinken BijRipperda in Den Nul; De Dom Úw Topslijter in Olst; Turnaround uw haar & beautysalon in Diepenveen; Disc Musicstore in Deventer; Slijterij De Santpoorthe in Deventer en DA Drogisterij & Parfumerie Bourquin in Wijhe.

Foto: Susan Santos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.