Tuinen van Salland voor het laatst geopend

REGIO – De Tuinen van Salland zetten op zondag 1 september voor de laatste keer van dit seizoen hun poorten open voor het publiek.

Het gaat om zes particuliere tuinen, te weten: de Tuin van Nynke Atsma in Luttenberg, de Sallandse Landschapstuin in Heino, Hof van Eigen-aardigheden in Raalte, de Tuinen van Ruim Zicht in Elshof, de Tuin van Fortmond in Olst en Huys Beukenroode in Raalte en verder kwekerij Arjan Schepers in Mariënheem.

De locaties zijn die dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Voor de particuliere tuinen bedraagt de entree 5 euro inclusief koffie/thee en iets lekkers; bij Arjan Schepers is de entree gratis. Voor meer informatie zie: staging2.tuinenvansalland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.