Trekkers denderen over de baan bij het Uliefeest in Hoonhorst

HOONHORST – De organisatie van ’t Uliefeest is druk bezig met de voorbereidingen van de 2019-editie. Het wordt wederom in het vierde weekend van september gehouden. Dit jaar wordt het spektakel uitgebreid met een grote Duitse klasse op vrijdagavond. Na het geronk in de Duitse klasse speelt de band Alive in de feesttent.

Op zaterdag begint de trekkertrek om 10.00. Dit jaar met een speciale klasse: de sprintklasse. Kort samengevat: alles moet zo snel mogelijk de baan over! De hele dag zullen trekkers van verschillende formaten, leeftijden en vermogens over de baan denderen. Voor de jonge trekkerfanaten is er een springkussen, zandbak en uiteraard een groot glas ranja. Zaterdagavond komt Harten 10 en de feestband Solidair het dak van de tent spelen.

Het feestgedruis is te vinden aan de Ganzepanweg in Hoonhorst op 27 en 28 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.