Theatercursus voor jeugd in Raalte

RAALTE – De Jeugdtheaterschool Raalte start in september met een nieuwe theatercursus in het HOFtheater. Deze cursus is bedoeld voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. De theaterschool biedt kinderen die het leuk vinden om te zingen, te dansen en te acteren een gelegenheid om kennis te maken met het podium. De deelnemers werken toe naar een musical. Daarnaast staan de lessen ook in het teken van de persoonlijke ontwikkeling van de kinderen. De cursus geeft hen zelfvertrouwen, de kinderen leren zichzelf te presenteren en het zorgt voor discipline. Op donderdag 19 september is er een kennismakingsles voor de theatercursus. Op donderdag 26 september start de jaarcursus (kosten in totaal 350 euro) die duurt tot en met april. De lessen vinden van 15.00 tot 16.30 uur plaats in het HOFtheater in Raalte. Kijk voor meer informatie en aanmelding op staging2.jeugdtheaterschoolraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.