Home / Sallandcentraal / Terrasconcert Sint Caecilia en beiaard bij De Zwaan

Terrasconcert Sint Caecilia en beiaard bij De Zwaan

RAALTE – Stichting Vrienden van de Beiaard Raalte presenteert op donderdag 29 augustus, tijdens Stöppelhaene, een concert. Beiaardier Henk Veldman werkt daarbij samen met het fanfareorkest van St. Caecilia.

Veldman laat de klokken luiden vanuit de Basiliek van de H. Kruisverheffing; het fanfareorkest staat bij het terras van De Zwaan. Het programma bevat hits en evergreens als ‘Blueberry Hill’, ‘Laat de zon in je hart’, ‘The Rose’, ‘I feel good/Celebration’, ‘Hallelujah’, ‘Fame’, ‘This is what it feels like’ (Armin van Buuren), ‘Einsamer Hirte’, ‘The young Amadeus’, een beiaardsolo en het Stöppelhaenelied.

Gezien de afstand tussen de Kruisverheffing en De Zwaan zien beide partijen het als een uitdaging om dit alles synchroon te laten klinken. Aanvang is om 12.30 uur en het programma duurt circa 45 minuten.

Lees ook

Ouderwetse fuif in Herxer Marke

HERXEN – De Herxer Marke presenteert op zaterdag 23 november een ouderwetse fuif. Daarmee herleven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.