Terrasconcert Sint Caecilia en beiaard bij De Zwaan

RAALTE – Stichting Vrienden van de Beiaard Raalte presenteert op donderdag 29 augustus, tijdens Stöppelhaene, een concert. Beiaardier Henk Veldman werkt daarbij samen met het fanfareorkest van St. Caecilia.

Veldman laat de klokken luiden vanuit de Basiliek van de H. Kruisverheffing; het fanfareorkest staat bij het terras van De Zwaan. Het programma bevat hits en evergreens als ‘Blueberry Hill’, ‘Laat de zon in je hart’, ‘The Rose’, ‘I feel good/Celebration’, ‘Hallelujah’, ‘Fame’, ‘This is what it feels like’ (Armin van Buuren), ‘Einsamer Hirte’, ‘The young Amadeus’, een beiaardsolo en het Stöppelhaenelied.

Gezien de afstand tussen de Kruisverheffing en De Zwaan zien beide partijen het als een uitdaging om dit alles synchroon te laten klinken. Aanvang is om 12.30 uur en het programma duurt circa 45 minuten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.